Menu

(Senior) Designer

Over jou
Je bent een scherpe denker die snel begrijpt wat een klant nodig heeft en hier vervolgens mee aan de slag kan gaan. Je hebt je vak eigen gemaakt en bent op weg om een toonaangevende ontwerper te worden. Je gelooft dat de details niet de details zijn; zij maken het ontwerp. Tegelijk weet je wanneer je een stap terug moet doen om je werk van een afstand te bekijken. Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Je bent bedreven in het
presenteren van werk en in het luisteren naar wat er niet wordt gezegd. Je kunt je beslissingen
professioneel en met vertrouwen verdedigen. Werken met een deadline geeft je energie in plaats van stress. Je bent nieuwsgierig, empathisch en houdt er bovenal van om zowel klanten als teamgenoten uit te dagen, aan te scherpen en te verbeteren.

Over de functie
Je werkt proactief, gemotiveerd en zelfstandig, en in samenwerking met strategen, marketeers, en andere designers. Je ontwikkelt en evalueert ontwerprichtingen, en drijft het proces om de beste ideeën te vinden op basis van ontwerpstrategie en de creatieve opdracht. Je maakt het ontastbare tastbaar door complexe ontwerpuitdagingen te vertalen naar eenvoudige, functionele ontwerpen. Op het gebied van branding, corporate identiteit, marketingcampagnes, en mobiele en digitale gebruikerservaringen. Je kent digital, je kent print en je weet hoe een sterke merkidentiteit alles kan samenbrengen.

Verantwoordelijkheden

Over Paal15
Paal15 is een strategisch positionerings- en go-to-market-bureau dat techbedrijven wereldwijd helpt bij het realiseren van hun ambities om de toekomst te transformeren. Paal15 is een ambitieus bureau. We vinden het belangrijk om onszelf en anderen uit te dagen en impact te maken. We richten ons op tech: software, telecom, cloud, fintech, cartech, healthtech, etc. We zijn een internationaal kantoor met klanten en partners in meer dan 25 landen en kantoren in Halfweg (Amsterdam), Londen en Sydney. Wij zijn een hecht team dat het verschil wil maken en zijn ervan overtuigd dat dingen altijd beter kunnen. Daarnaast gaan we geregeld met elkaar een hapje eten en borrelen, organiseren we sportieve events en wordt er veel gelachen.

Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een selectie uit ons portfolio.

Wat bieden we jou

Interesse?
Sta jij je mannetje/vrouwtje en heb je zin in een baan waar je echt impact kan maken?

 

Turn your device

Please turn your device