Menu

Designer / Vormgever

Paal15 groeit en blijft groeien! Voor onze creatieve studio zoeken we een ervaren Graphic Designer/Vormgever die ons team komt versterken. Paal15 is jong en ambitieus en is naast Halfweg en Londen nu ook gevestigd in Sydney! We zijn in 5 jaar uitgegroeid tot een prestigieus marketingbureau dat zich voornamelijk richt op grote internationale techbedrijven. We werken snel en de lat ligt hoog. Omdat we niet overal je hand bij kunnen vasthouden, zoeken we een zelfstandige en gretige design junkie. Je houdt van aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg. Werken en plezier maken gaat bij ons hand in hand en jij levert graag een actieve bijdrage aan de positieve en collegiale sfeer.

Over de functie
Je bedenkt en ontwerpt nieuwe concepten voor onze klanten binnen- en vooral buitenland. Daarnaast weet je deze concepten op een inspirerende manier te vertalen naar branding en messaging. Of het nu gaat om het (re)branden van een compleet merk of om het verder uitbouwen van een bestaande creatieve richting. Je bent een winnaar, wilt graag de beste zijn, neemt van nature initiatief en bent medeverantwoordelijk voor het succes van campagnes. Je ontwerpt onder andere communicatieconcepten, visuele identiteiten, logo/huisstijlen, stationary, marketing collateral en websites.

Jouw profiel

Wat bieden we jou

Over Paal15
Paal15 is een jong marketingbureau gespecialiseerd in positionering, messaging & branding en go-to-market. We hebben klanten in meer dan 25 landen, een groot deel daarvan zijn tech-bedrijven (software/telecom/hosting/cloud). We zijn een hecht team, gaan geregeld met elkaar een hapje eten en borrelen, organiseren sportieve events en hebben de leukste groepsapp die er bestaat! Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in de Suikersilo in Halfweg (Amsterdam). We zijn goed bereikbaar met zowel het ov als met de auto. Het prachtige uitzicht krijg je erbij.

Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een selectie uit ons portfolio.

Interesse?
Sta jij je mannetje/vrouwtje en heb je zin in een baan waar je echt impact kan maken?

 

Turn your device

Please turn your device