Menu

Junior Finance Executive

Dit is niet zomaar een saaie vacature voor zomaar een financieel medewerker. Dit is een unieke kans voor iemand die zich razendsnel wil én kan ontwikkelen binnen een snelle en internationale organisatie.

Je begint bij ons als financieel medewerker en leert zo de ins en outs van de organisatie kennen. Maar jij wilt meer en dat verwachten we ook van je. Omdat we je voor de lange termijn als collega willen, investeren we graag in je. Hoe we dit doen, hangt vooral af van jouw ambities.

De baan…
Kortgezegd ben jij de baas over onze financiële administratie. Maar daar blijft het niet bij want daarnaast betrekken we je overal waar finance bij komt kijken. Jij wilde impact hebben toch? Een greep uit het takenpakket:

Samen zorgen we ervoor dat je klaar wordt gestoomd om door te groeien richting project en/of accountmanagement of juist meer in de richting van marketing of strategie. It’s up to you!

Jij…

Wij…
zijn in 5 jaar uitgegroeid tot een prestigieus marketingbureau dat zich richt op grote internationale techbedrijven. Wereldwijd actief en met kantoren in de metropolen Londen, Sydney en Amsterdam is dit dé plek om echt impact te hebben. Dingen gaan hier snel en de lat ligt hoog. Hier werken zelfstandige en gretige professionals die niet de hele tijd elkaars hand vast hoeven te houden. Wel zoeken we elkaar vaak op om elkaar te challengen. Tijdens een potje FIFA, een rondje hardlopen of op werkinhoudelijk vlak. Werk en plezier maken gaat bij ons hand in hand.

An offer you can’t refuse:

Interesse?
Sta jij je mannetje/vrouwtje en heb je zin in een baan waar je echt impact kan maken?

Turn your device

Please turn your device